Ät och drick gott på denna restaurang

God middag och morsning på er alla! Jag hoppas att ni alla har haft en bra dag och att er dag får fortsätta på samma fina sätt som den förhoppningsvis har startat. Än kan det hända många spännande saker för dagen är långt ifrån slut! I det här inlägget tänkte jag att jag skulle fråga er om ni har varit ute och ätit på någon restaurang i Säffle med omnejd den senaste tiden? Det har jag och det var en sådan trevlig upplevelse att jag bara kände att jag måste få skriva ett inlägg på bloggen om det här. Jag och mina jobbarkompisar skulle fira att vi rott i hamn ett avtal och det blev det lite diskussioner om till vilken restaurang i Åmål med omnejd vi skulle gå till. Det kom lite olika förslag men jag var lite pådrivande att vi faktiskt borde gå till ett ställe som heter Kungens restaurang och bar. Jag har ätit både på en och annan restaurang både i Åmål och Säffle och i Bengtsfors eftersom jag tycker om att variera mig men tyvärr så tycker jag inte att det brukar vara något speciellt med de restauranger som jag har besökt. Men det gäller inte för Kungens restaurang och bar för det här är en restaurang som slår dessa andra restauranger med hästlängder. Därför skulle jag nu vilja få veta om ni inte delar min uppfattning och tänkte därför be er att nästa gång som ni ska äta på någon restaurang i Åmål eller i dessa trakter att ni då kunde gå till Kungens restaurang och bar? Så ser jag fram mot att få höra dels vad ni åt, men också om hur ni tyckte att denna restaurang var i allt övrigt också.