Bra hjälp för bilen

God dagens mina läsare. Har helgen varit bra? Själv var jag ute och åt en fin middag på restaurang med min blivande fru. Jag friade till henne där inne på restaurangen och gick ner på knä. Svaret blev JA och till pingst ska vi gifta oss. Den spännande fortsättningen på den här historien kan ni läsa om här på bloggen sen. Hur är det nu med er bilburna läsare? Kan det möjligtvis vara så att ni söker efter en bilverkstad i Vänersborg, Uddevalla eller Trollhättan? Jag tänkte att jag skulle ta och berätta några ord om en bilverkstad för oss i Vänersborg, Uddevalla och Trollhättan som heter Isaksen Bil & Diesel efterträdare. 

 

Jag bor en liten bit ut på landet och är helt beroende av bilen. Min tjej bor i lägenhet inne i stan men den har hon sagt upp nu och ska flytta in i huset om ett tag. Både hon och jag har varsin bil och vi är helt beroende av våra bilar. Har man bil behöver man en bilverkstad. Alltid är det något som behöver lagas eller i alla fall servas. Jag har tyvärr rätt så dålig erfarenhet av bilverkstäder så jag är glad över att jag har hittat en bilverkstad som verkligen är seriös, som gör det de säger att de ska göra och att det blir ordentligt gjort. Utan några saltade räkningar och undermåliga lagningar. Isaksen Bil & Diesel efterträdare har så otroligt duktiga bilmekaniker som dessutom har en kundservice i toppklass. Därför skulle jag vilja rekommendera dig som söker en bilverkstad i Vänersborg, Trollhättan eller Uddevalla att lämna din bil till Isaksen Bil & Diesel efterträdare. Jag vill verkligen rikta ett stort tack till det här företaget som alltid hjälper mig lika bra varje gång jag lämnar min bil för någon reparation eller service.