Har du hört talas om Korvmoppen förut?

Hej på dig och vad kul att just du kikar in här på bloggen idag! Återigen har jag tagit mig en riktig långlunch. Inte nog med att jag kom 20 minuter för sent i morse, nu drar jag över lunchrasten också så risken finns att chefen härsknar till. Mer jag har en plan, nämligen att i morgon bjuda vår käre chef på en korv-lunch i Västervik på en restaurang som heter Korvmoppen

 

Jag tycker att Korvmoppen är det ultimata matstället i alla fall om man tycker om korv och är sugen på att gå ut och käka lunch i Västervik. Korven i all ära men ingen korv utan tillbehör! Ta en god korv med kvalitet och plussa på litet extra allt av de delikata tillbehören, till exempel rostad lök och en underbart god senap, då har du lyft måltiden flera nivåer. Korvmoppen är placet där du faktiskt äter den grymmaste korven i hela Småland. Inte undra på att jag blev sittande här lite för länge på rasten idag. Jag vill inte slänga i mig maten utan jag vill sitta länge och njuta. Så om chefen nu blir sur över min sena ankomst tänker jag bjuda honom på lunch i morgon på Korvmoppen, så blir det nog bra med den saken. Med tanke på alla slags korvar som finns blir det aldrig enformigt att äta lunch i Västervik på Korvmoppen. Men hör ni, tiden går och det är ändå på betald arbetstid jag sitter och bloggar, skäms-påsen kommer snart fram! Jag får nog börja tänka på refrängen och dra mig tillbaka till eftermiddagens plikter. Det kändes väldigt roligt att skriva om det här och med dessa ord önskar jag er en fin eftermiddag.